maanantai 5. toukokuuta 2008

Minulle tärkeitä asioita

Listaan tähän nyt sitten asioita, jotka ovat minulle tärkeä osa elämääni tai koen ne muuten vaan mukavina. Ne eivät ole sitten missään tärkeysjärjestyksessä ja joistakin olennaisista, kuten esim. opiskelu ja työ en sen enempää edes lähde mainitsemaankaan.

1. Muoti Jo nuoresta tytöstä asti olen rakastanut muotia ja vaatteita yli kaiken. Seuraan aktiivisesti style.com-sivustoa, erilaisia muotiblogeja, niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin sekä luen muotilehtiä, joista otan vinkkejä tyyliini.

2.Ystävät Tässä kohtaa voisin jopa sanoa, että hyvät ystävät ovat minulle tärkeämpiä, kuin oma perheeni. Toki arvostan vanhempiani, mutta olen ainoa lapsi, enkä siis tietentään halua vanhemmilleni kaikkia elämäni yksityiskohtia kertoa. Hyville ystäville voi puolestaan puhua mitä vaan, jakaa ilot ja surut ja ne kaikkein rakkaimmat säilyvät rinnalla koko elämän.

3. Etelä-Helsinki Muutin viime syyskuussa Ullanlinnaan, jonne olen aina halunnut asumaan ja olenkin totaalisen rakastunut alueeseen. Täällä on mielestäni aivan ihastuttavat ulkoilu mahdollisuudet, lähikaupat auki myöhään, mukavia ravintoloita, Kaivopuista ihan vieressä ja mitäs muuta... No täällä nyt vaan on kaikki!
4. Kauneus Muodin lisäksi kaikki kauneudenhoitoon liittyvät asiat ovat erittäin suuri osa elämääni. Joka aamu käytänkin laittaitumiseen noin puolisen tuntia ja siinä samalla siemailen kahvia. Suosikki meikeistä mainittakoon ehdottomasti MAC sekä Make up store.

5. Urheilu ja liikunta Mielestäni aivan loistava tapa rentoutua sekä irrottautua arjesta, ja siinä samalla pitää myös kuntoa yllä. Eniten pidän juoksemisesta, body combatista ja spinningistä. Tällä hetkellä en tiedä mitään niin täydellistä, kuin lenkki aurinkoisessa kaivopuiston rannassa.

6. Hauskanpito Vaikka en nyt ihan (todellakin ihan) kaikkia viikonloppuja baarissa jaksaisikaan roikkua, on mielestäni silti aivan ihanaa välillä laittautua kunnolla, aloitella ystävien kanssa ja lähteä sitten radalle. Kesäisin myös terassit houkuttelevat.

Miltä tämä kaikki sitten kuulostaa? Muotia, kauneutta, biletystä, asunto huippupaikalla... Pinnallistako? Eräs hyvä ystäväni totesi minulle kerran, että hänen mielestään "pinnalliset ihmiset eivät ole mitään sieluttomia hirviöitä, ainoastaan tyylittömien propagandaa". Yhdynkin osoittain samaan ja myönnänkin olevani suht pinnallinen ihminen. Kuitenkin, kun minut oppii tuntemaan paremmin, huomaa ettei se pinnallisuus olekaan kaikki kaikessa :)

Ei kommentteja: