tiistai 27. toukokuuta 2008

Vähän shoppailua

Kuten jo edellisessä postauksessani mainitsin, löytyy minulta menneiltä viikoilta muutama Gina Tricotista hankittu ostos ja ajattelinkin nyt tässä esitellä ne:


Täytyy myöntää, etten aikaisemmin juuri hameita käyttänyt, mutta tämän kevään aikana niille on raivattu vaatekaapista tavallista enemmän tilaa. Tässä yksilössä minua viehätti erityisesti herkullinen väri sekä edessä oleva vetoketju (24,90e).


Tämä selästä avoin tiukka trikoomekko/tunika lienee jo monellekin tuttu kaveri ja itseltäni se löytyy myös mustana ja pinkkinä. Tässä ihatuin erityisesti väreihin, jotka henkivät tänä kesänä vahvasti vaikuttavaa seilori-lookia (12,90e).

Valitettavasti en saanut kameralla tehtyä oikeutta tälle tunikalle, sillä päällä se ei todellakaan näytä säkiltä. Molemmilta sivuilta löytyy nyörit,jotta tunika saadan rintojen alta kauniisti kiristettyä. Värivaihtoehtoja tästä oli monia (mm. valkoinen, beige, pinkki, oranssi, keltainen...), mutta itse suht tylsänä peruspukeutujana päädyin kuitenkin mustaan. Tunika näyttää myös todella kivalta, kun siihen yhdistää leveän vyötäröllä pidettävän vyön (14,90e).

Ei kommentteja: