tiistai 27. toukokuuta 2008

Tahmea alku...

Täytyy myöntää, että aloitin uuden blogini hieman huonoon ajankohtaan, sillä koulun + töiden ohella ei toukokuun alussa kirjoittamiselle jäänyt juurikaan aikaa. Nyt olen sitten palannut ja päätin, että postauksia saa alkaa tulla vähintään joka toinen päivä (ainakin yritän). Koulu alkaa vasta elokuun lopussa ja siihen asti olenkin pelkästään töissä, jippii! :)

Minulta löytyy mm. kuvia uusimmista ostoksistani kuluneilta viikoilta, mutta nyt tähän väliin ajattelin esitellä viime perjantain lookin, jossa olin siis ystäväni kanssa bilettämässä Luxissa. Varastosta löytyy myös monia muita mielenkiintoisia postausksien aiheita, joita lähiaikoina on tulossa.

Tässä sitä seistään siis mitä ihmeellisemmässä vänkyrässä (myönnän, en ole koskaan ollut hyvä käyttämään kameran automaattilaukaisinta) ja näytetään harvinaisen lihavalta, heh! :D
Päällä kuitenkin:
Hame: H&M
Toppi: H&M
Sukkahousut: H&H
Panta + käsikoru: Glitter


Tässä pääseekin sitten ihailemaan myös suht uusia kirkkaanpunaisia kenkiäni, jotka keväällä tilasin Ellokselta huimaan 10euron hintaan! Korkoa noista löytyy jopa 11cm, mikä alkaa olla juuri ja juuri siinä rajalla pystyykö tämä tyttö kävelemään asiallisesti (onneksi pystyin). *Huomatkaa myös rikkinäinen vaatekaapin vetolaatikko*

Loppuun vielä (ehkei kovin hehkeää) lähikuvaa kasvoista ja meikistä, mutta eihän sen nyt niin vakavaa tarvitsekaan olla! :D Ja huomasin myös, että kuvista puuttuu kokonaan maailman ihanin clutch-tyyppinen musta baarilaukkuni, joka minulla siis on lähes aina mukana, kun lähden ulos. Noh, ehkä siitäkin vielä jossain vaiheessa kuvia saadaan näytille.

Ei kommentteja: