sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Pahoittelut sekä päivän asut nro. 3&4

Taas olen ollut suoraan sanottuna laiska paska ja bloggaaminen on jäänyt todella vähiin, hyi minua! Tässä tulee nyt kuitenkin kaksi päivän asua, ensimmäinen viime viikon torstailta, joilloin olin ystävieni (Ihanat tomaatit bloggaajapariskunta) luona syömässä aivan ÄLYTTÖMÄN hyvää ruokaa ja toinen asu on tältä päivältä.

Nyt en ehdi tänään sen enempää höpötellä, sillä aivan kohta alkaa 24-sarjan viimeinen jakso ja tämä tyttö menee katsomaan sitä, sekä herkuttelemaan mansikoilla. Huomenna onkin sitten luvassa postaus liittyen kukkahameisiin, sekä ensimmäiseen Suomen Huippumalli Haussa kilpailun voittajaan, räväkkään Aniin.

Asu nro.3 ja kerrankin järkevä asento, kun en itse ole joutunut kuvaa ottamaan! (Kiitokset vaan Tuulille)
Jakku: Fida
Farkkuhame: Diesel
Musta pitkä toppi, sukkikset, ballerinat, sekä rannekoru: H&M
Musta 3/4-hihainen paita: Acne
Laukku: Zara (ei tosin juurikaan näy)
Aurinkolasit: 2ndhand


Asu nro. 4 minulla oli tänään päällä, kun käväisin nopsaa kaupungilla. (Huomatkaa taas mahtava asento)

Jakku: H&M (Ostin tämän muistaakseni muutama päivä sen jälkeen, kun olin tehnyt postauksen, jossa puhuin tarvitsevani tälläisen.)
Raidallinen tunika/mekko: Gina Tricot
Legginssit: Gina Tricot
Laukku: Guess (yksi suosikeistani)
Käsikoru: Pieces
Aurinkolasit: 2nd hand

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä on kaikki värit? Fida-jakku istuu sulle tosi hyvin ja on ehdottomasti huippu löytö! Käytännöllinen ja melkein aina muodikas. Alemman kuvan pitkä toppi/tunika on ihana, ihanat paksut raidat ja muutenkin näyttää hyvältä. Kaipaan vain hiukan enemmän väriä, ei muuta. *iskee silmää*

Maria kirjoitti...

Hei syrran ja kiitos kommentista!

Kyllähän sun pitäisi mut jo sen verran hyvin tuntea, että värikkäät vaattet eivät juurikaan löydä tietä vaatekaappiini, enkä niistä erityisemmin välitä. Pidetään tuo värien käyttö kuitenkin mielessä ;)