maanantai 9. kesäkuuta 2008

Kukkahameita part.2

Aloitan postauksen täysin aiheen vierestä, sillä olen niin tukossa kuin ihminen olla voi. Kurkku on turvonnut, siihen sattuu ja muutenkin olo on vetämätön. Inhottaa olla poissa töistä, mutta eipä tässä muutakaan oikein voi, toimin nimittäin puhelinmyynnissä ja tästä kurkusta ei kyllä ääntä lähde (ei ainakaan kovin kaunista). Joudun siis tylsistymään kokonaisen päivän kotona, mitä nyt pitää käydä terveyskeskuksessa ja hakemassa hieman ruokaa. Onneksi edes eilen siivosin koko asunnun todelliseen tip top-kuntoon, joten täällä on edes siedettäävää olla...

Mutta nyt itse asiaan. Puhuin tuossa yhdessä taannoisessa postauksessa kukkahameista ja ihastelinkin kovasti Ebba von Sydow:n päällä ollutta korkeavyötäröistä yksilöä. Noh, nämä kaksi tarttuivat taannoiselta shoppausreissulta mukaani ja olenkin hankintoihini erittäin tyytyväinen:

Tämä musta korkevyötätöinen yksilö muistuttaa malliltaan kovasti Ebban hametta, ellei jopa ole sama, mutta erivärisenä. Jokatapauksessa tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä ja hame myös istuuu aivan täydellisesti! Hintaa kyseisellä ihanuudella oli vaivaiset 19,90e ja se on siis ostettu Hennesiltä, nuorten puolelta.


Punertavakukallinen Ra-Ra-hame valkoisella pohjalla löytyi Gina Tricot:sta ja myös tällä yksilöllä oli hintaa vaivaiset 19,90e. Tämän olin päättänyt hankkia heti, kun olin nähnyt kuvan liikeen nettisivuilla.

Hupaisinta tällä ostosreissulla oli se, että tarkoitukseni oli mennä ainoastaan äitini kanssa lounaalle, mutta kuinkas sitten kävikään :)

2 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

oih, molemmat ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Harmillisen pienet kuvat, mutta pidän alemmasta, vaikken sitä päälleni ehkä voisi laittaakaan. Riippuu niin mallista. Tuossa ylemmässä on liian voimakkaat kontrastit, musta ja oranssi (?), mallissa ei ole mitään vikaa.